Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας

01. Εμπειρία

Οι έμπειροι συνεργάτες του Κυβέλη Glamorous Event Place αναλαμβάνουν για εσάς µε επαγγελματισμό την γαστρονομική επιμέλεια, τον στολισμό, την μουσική, τον ήχο και τον φωτισμό, έχοντας πάντα ως γνώμονα την διαφορετικότητα, τις παραδόσεις καθώς και την επικαιρότητα, σεβόμενοι τις επιθυμίες και τις προσδοκίες του καθενός για κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό.

02. Επαγγελματισμός

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Κυβέλης είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει τον κάθε πελάτη άμεσα, µε ευπρέπεια και σεβασμό. Είμαστε εκεί την πιο κατάλληλη στιγμή να κάνουμε το καλύτερο για εσάς και τους καλεσμένους σας.

03. Ποιότητα

Τεχνικοί µε γνώσεις στον φωτισμό και τον ήχο σε συνδυασμό µε τους υπεύθυνους διακόσμησης του Κυβέλη Glamorous Event Place, στήνουν για τους καλεσμένους σας ένα σκηνικό απόλυτα λειτουργικό χωρίς να λείπει η αίσθηση του ρομαντισμού και της ξεχωριστής ατμόσφαιρας.

04. Εγγύηση

Η διοίκηση του Κυβέλη Glamorous Event Place εγγυάται την άρτια διεξαγωγή κάθε εκδήλωσης. Συμβάλουμε στην επιτυχία, εξασφαλίζοντας σίγουρο αποτέλεσα και αξέχαστες αναμνήσεις.

Μάθετε Περισσότερα για Εµάς

Κυβέλη, μικρασιατική φρυγική θεότητα, γνωστή στους Έλληνες ως «Ρέα». Θεά της γονιµότητας, της άγριας φύσης και γενικά των δηµιουργικών δυνάµεων της Γης. Αφορµή για την δηµιουργία αυτού του ξεχωριστού χώρου εκδηλώσεων στάθηκε η επιθυµία για το διαφορετικό, για την επαγγελµατική πινελιά που θα κάνει την διαφορά σε κάθε δεξίωση.

Ζητήστε Προσφορά

Εξυπηρέτηση

Η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας είναι βασικό συστατικό για µια πετυχημένη εκδήλωση. Το προσωπικό του Κυβέλη Glamorous Event Place είναι πρόθυμο να
δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για εσάς.

Ιδιαίτερες Γεύσεις

Γεύσεις από όλη την Ελλάδα καθώς και την παγκόσμια γαστρονομία βρίσκονται στις προτάσεις μας για να δώσουν µια διαφορετική πινελιά στα μέχρι τώρα συνηθισμένα μενού εκδηλώσεων. Επιλέξτε λοιπόν τις γεύσεις που σας ταιριάζουν.

Ξεχωριστά Γλυκά

Τα γλυκά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι µίας ολοκληρωμένης δεξίωσης. Ελάτε να επιλέξουμε μαζί τα σωστά γλυκά που θα κάνουν το μενού σας ξεχωριστό. Αναρίθμητες φρέσκιες επιλογές γλυκών για όλους.

Έµπειροι Σεφ

Οι έμπειροι σεφ του Κυβέλη Glamorous Event Place επιμελούνται για εσάς τα ξεχωριστά μενού και είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν οποιαδήποτε διαφορετική γαστρονομική πρόταση έχετε λαμβάνοντας υπόψιν τις γευστικές παραδόσεις και τις ιδιαιτερότητες των συνταγών που θα επιλέξετε.

Γαµήλια Τούρτα

Οι ζαχαροπλάστες του Κυβέλη Glamorous Event Place μπορούν να σχεδιάσουν για εσάς την πιο ξεχωριστή γαμήλια τούρτα. Μπορούν να σας προτείνουν σχέδια και γεύσεις που να ταιριάζουν µε κάθε εποχή αλλά και µε την ξεχωριστή διακόσμηση που θα επιλέξετε έτσι ώστε η τούρτα σας να κλέψει τις εντυπώσεις.

Ποτά

Τα ποτά έρχονται να ολοκληρώσουν τις εκδηλώσεις σας. Επιλέξτε κρασιά που ταιριάζουν µε το μενού σας ανάμεσα από τοπικούς επώνυμους παραγωγούς αλλά και από το εξωτερικό ενώ οι bartenders του Κυβέλη Glamorous Event Place θα σας προτείνουν τις πιο ξεχωριστές επιλογές cocktail.

Τα Πακέτα Μας

ΑΡΧΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

29 €

Σάββατο

Διακόσμηση

Welcome drink standard

Buffet

Menu σερβιριζόµενο

Τούρτα standard

Ποτά επιλογής

DJ, ήχος, φώτα

ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

33 €

Διακόσμηση

Welcome drink standard

Buffet

Τούρτα επιλογής

Ποτά επιλογής

DJ, ήχος, φώτα

Πυροτεχνήµατα

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ

35 €

Διακόσμηση

Welcome drink standard

Buffet

Τούρτα επιλογής

Ποτά επιλογής

DJ, ήχος, φώτα

Πυροτεχνήµατα standard